استخراج کتاب
یکی از پر اهمیت ترین موضوعات در یک رزومه تحصیلی ، چاپ کتاب و استخراج کتاب از پایان نامه میباشد. استخراج کتاب از پایان نامه به این معنی است که سطح علمی و پژوهشی پایان نامه شما به این حد رسیده است که میتوانید آن را به صورت کتاب در اختیار عموم مردم برای استفاده قرار دهید .
مراحل استخراج کتاب از پایان نامه به صورت زیر است :
۱) تالیف، ترجمه یا گردآوری توسط نویسنده
۲) تایپ ویراستاری و صفحه آرایی (شما پس از اتمام کار و تدوین منطقی مطالب تان باید مقدمه ای مناسب برای اثر خود بنویسید و فهرست (بدون شماره گذاری) تهیه کنید و پس از ویراستاری نسخه نهایی را برای صفحه آرایی آماده کنید . پس از صفحه آرایی ، کتاب برای طی مراحل قانونی اخذ مجوز چاپ آماده است .)
۳) مراحل أخذ مجوز شامل شابک، فیپا، مجوز چاپ از وزارت ارشاد (که خود نیز شامل دو حالت می شود اول طی تمامی مراحل توسط نویسنده که به ناشر مؤلف معروف است و دوم طی تمامی موارد توسط ناشر)
۴) چاپ کتاب (لیتوگرافی. چاپ صفحات داخلی – چاپ جلد – سلفون جلد – صحافی)
موسسه پیشگامان مسیر دانش با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در بخش استخراج کتاب از پایان نامه آماده همکاری با شما دانشجویان و پژوهش گران و اساتید متحرم میباشد. جهت ارتباط با کارشناسان ما میتوانید با ما تماس گرفته و یا با تکمیل فرم زیر مننظر تماس ما باشید .
مراحل مختلف چاپ کتاب
۱) آماده سازی اولیه کتاب پس از آماده شدن توسط نویسنده ، تایپ ، ویراستاری و صفحه آرایی می گردد. مسلماً برای تبدیل پایان نامه به کتاب، شما فایل وورد WORD آن را خواهید داشت و نیازی به تایپ مجدد نیست.
۲) اخذ شابک متن ویرایش شده ی کتاب شما برای گرفتن شابَک راهی خانه کتاب می شود. اولین قدم، دریافت شابک از اداره شابک است. (شابک :ISBN ، یک کد سیزده رقمی بین المللی است که دربر گیرنده کلیه مشخصات کتاب خواهد بود و این کد را ناشران به تعداد از خانه کتاب دریافت کرده و در اختیار دارند)
۳) اخذ فیپا (فهرست نویسی پیش از انتشار کتابخانه ملی) کتاب به کتابخانه ملی برای ثبت در آن و گرفتن فیپا فرستاده می شود.
۴) اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی دی کتاب، نسخه پرینت کتاب (که اطلاعات فیپا در آن قید شده) به همراه پرینت جلد (رنگی) برای گرفتن مجوز به اداره کتاب وزارت ارشاد تحویل داده می شود.
۵) تجدید چاپ اگر ناشر بخواهد کتابی را تجدید چاپ کند، در صورتی که در کتاب تغییراتی اعمال نشده باشد، مجوز چاپ بدون سیر مراحل فوق و تنها با گرفتن مجوزارشاد ( که سریعاً به متقاضی تحویل می شود) انجام می شود.
۶) تحویل و کسب اعلام وصول از وزارت ارشاد پس از چاپ کتاب، ناشر ۱۰ نسخه از کتاب چاپ شده را جهت دریافت اعلام وصول به ارشاد تحویل می دهد. با دریافت اعلام وصول، پروسه اداری چاپ یک کتاب پایان می پذیرد.
۷)چاپ و صحافی بعد از اتمام مراحل اداری کتاب آماده چاپ است. ناشر پس از گرفتن مجوز، به چاپ کتاب اقدام می کند. بعد از دریافت مجوز، ناشر حق هیچ گونه دخل و تصرفی در محتویات کتاب ندارد. تیراژ و صفحات و سایر موارد آمده در شناسنامه باید با دقت مورد نظر قرار گیرد.
روش های مختلف برای صحافی و چاپ کتاب
بعد از مرحله چاپ مرحله صحافی می باشد که معمولاً کتابها به دو روش جلد سخت و جلدهای شومیز صحافی می شوند. تفاوت این دو روش بدون در نظر گرفتن هزینه آن در کیفیت و ماندگاری کتاب و همچنین ظاهر زیبای آن می باشد. در صحافیجلد سخت، فرمهای چاپ شده ابتدا به هم دوخته و سپس به جلد به وسیله ی چسب متصل می شوند ولی در صحافی جلد شومیز فرمهای چاپ شده فقط با چسب به جلد و به یکدیگر متصلند.